Over ons

We zijn experts in consultancy : wij ondersteunen bedrijven & consultants door de juiste match te maken tussen project en talent.  Dat realiseren wij dagelijks dankzij onze scrum methodology die ons team ertoe in staat stelt u de beste service te bieden. Onze persoonlijke en unieke aanpak en onze langetermijnvisie maken van ons een echte partner voor bedrijven en consultants.  

V-IT draait op en om mensen.  We bouwen aan sterke relaties met onze consultants en klanten door onze open communicatie en luisterend oor.

Waarom kiezen voor V-IT ?

-Wij gaan altijd voor langetermijn

-Wij hebben een passie voor mensen en voor ons vak

-Bewezen expertise : onze knowhow steunt op +20 jaar ervaring in het vak

 

De 3 voordelen van CONSULTANCY :

De juiste kandidaat vinden voor je opdracht is niet altijd even gemakkelijk. Soms twijfel je aan de kwaliteiten of heb je te maken met een ongeldig profiel. Naast de zoektocht naar het ideale profiel komt hier vaak ook een hele administratieve rompslomp bij kijken.

V-IT is de oplossing voor al deze struggles.

1. Freelancers

Het zoeken naar een freelancer met het juiste profiel kan veel sneller gebeuren door het netwerk van V-IT in te schakelen. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat opdrachtgevers veel waarde hechten aan een kwalitatieve screening van de potentiĆ«le kandidaten. Dit is een van de eerste zaken die wij ter harte nemen. Daarbovenop wordt er gebruik gemaakt van een technologie- en selectieproces dat garant staat voor een vlotte en correcte geautomatiseerde matchmaking met jouw opdracht. Zo heb je in een mum van tijd een specialist in het vakgebied waar jij naar op zoek bent.

2. Boekhouding

Je hoeft ook geen tijd meer te steken in het opmaken van contracten of in het opvolgen van administratieve processen. Wij kunnen deze facilitaire rol vervullen.

3. Tijd = geld

Door het inschakelen van V-IT als consultancy partner worden je behoeftes snel ingevuld. Je takenpakket wordt verlicht door het vinden van consultants en het ondersteunen of overnemen van de administratie. Bij V-IT focussen we ons bij het matchen zeer hard op de cultural fit. Zo zal je niet alleen een freelancer aangeboden krijgen met de juiste kwaliteiten, maar ook een freelancer die matcht met de normen en waarden van jouw bedrijf. Zo kan je meteen van start gaan op dezelfde golflengte.